MAIK Inkasso har sterk fokus på tett oppfølging av både kunder og skyldnere. Våre ansatte har over 30 års erfaring fra kreditt- og inkassobransjen.

Vår innfordrings- og inkassoprosess er skreddersydd for energibransjen og tar hensyn til bransjens spesifikke utfordringer ved innfordring. MAIK AS har siden 2003 levert tjenester innenfor områdene måling, avregning, fakturering, betalingsadministrasjon og innfordring for energibransjen.

Med tjenesten inkasso, leverer MAIK den totale verdikjeden innenfor disse områdene og tar ansvar for en effektiv  

utførelse av hele fakturerings- og innfordringsløpet for våre kunder. Vi kommer inn i prosessen der kunden selv ønsker det.

Vi er her for å gjennomføre en effektiv og kundevennlig innfordring for våre oppdragsgivere og deres kunder. Vårt mål er å skape gode opplevelser for både våre oppdragsgivere og skyldnere.

MAIK Inkasso er en del av MAIK AS

MAIK er et serviceselskap som leverer tjenester knyttet til forretningskritiske arbeidsprosesser for nett- og kraftselskaper i Norge og har bransjens mest komplette tjenestespekter.

Interessert i å bli kunde?

Ønsker dere å bli kunde av MAIK Inkasso eller vil dere bare ha informasjon om oss, ta gjerne kontakt. Vår markedsavdeling tar gjerne en prat med dere. Kontakt oss enten via kontaktskjema, e-mail eller pr. telefon.
All kontaktinfo finner dere på kontakt oss.